20 mars 2009

Lögnen

Fredagskvällen rullar på liksom tvätten i tvättstugan. Ungarna fick laga kvällsmaten och det var så skönt att kravla sig upp ur tvättstugan och sätta sig vid dukat bord :-) Tjejerna kom välbehållna och nöjda till och från kvällens dansträning. På banken sa de varken Ja eller Nej ang. Bolån. De återkommer på Onsdag. (Ska kolla in en lägenhet på Söndag) Fredagsmyset bestod av en godispåse med smått och gott och en hel massa chokladpraliner.... när barnen frågade vad det var i dem svarade jag högtidligt "Marsipan" vilket dock var en ren och skär lögn då de bara innehöll god, underbar och krämig chokladsmet och jag fick då ha dem för mig själv... Elakt? javisst, men ibland behöver mammor mer choklad än sina barn ;-)

8 kommentarer:

paula&jeppe sa...

Fy vad elakt men rättvist!!!
kramiz

meselda sa...

Mammor FÅR vara lite elaka ibland.
Ha en fin fredagskväll nu :)

Tant Brun sa...

vita lögner är lika bra som vit choklad
Ha det så gott

Liten Sparv sa...

En liten vit lögn... Är våra barn alltid så sanningsenliga? He he....
Ha en riktigt fin kväll o kram på dig!

Monica sa...

Ha ha ha ha..Gottegris! Men klart att du ska ha det gottigaste!Tusen tack för att du körde Ella..jobbet kallade och glömde helt bort dansen..urk har nog haft en aningens för mycket i skallen denna vecka. Kram

Liten Sparv sa...

I din mejl har du nu några tips på fiskevatten här uppöver. :0)

*jeanette* sa...

tack, "sparvis". skall genast tittas på :-)

litentanta sa...

Jag behöver "bara" säga nötter så blir dottern livrädd hehe! Usch, jag är en utomordentligt elak morsa, näääää, jag är faktiskt snäll, men gotta har väl blivit gömt både en o annan gång under åren ;-)