23 augusti 2009

Flygirls i Älvdalen

Vilken rolig helg det har varit. Kändes riktigt vemodigt att fara hemåt. Jättekul att lära känna fler av flygirlsen. Och våran "hangaround" Stefan gav oss full service ;-) och var hur go´som helst. Fisket var väl inget att skryta över eftersom vattenivån i älven var alldeles för hög, några hugg, enstaka drillningar, men ingen av oss fick upp nån fisk. Men vad gör väl det? Jätteintressant med whiskyprovningen. Lärde mig massor, och vill lära mig ännu mera nu. Måste ju också berätta att resan började "bra". Vi hade åkt nästan halva vägen när Thomas ringer på mobilen och frågar vilket flugspö jag tagit med mig... "mitt, såklart" svarar jag. Men så var det tydligen inte. Jag hade lyckats tagit fel tub och fått med mig ett gigantiskt tvåhands laxspö... hmm, man kan ju inte lyckas jämt. Det var tur jag tagit med mig mitt x-tra spö. Första kvällen hade vi flugbindartävling, och Stefan var enväldig domare. Temat var "Modefluga 2009" och jag VANN!! Hade bundit en liten torrfluga vid namn "Lillan" och 1:a priset var en Sameolina. Åh, jag blev så glad.... jag som aldrig brukar vinna något... (min fluga är den längst till höger) Våran Hangaround Stefan gjorde även ett Bildspel från våran träff. And here it is: "The hangaround Edition"

4 kommentarer:

Unknown sa...

Vilken fin helg..och tydligt asrolig!:) Kramen

Elsa Rensfeldt sa...

Hmm är det whiskeykorkar som flugorna sitter på:) Kul med Flygirls. Skrev en gång om en sån förening, kanske var det Flygirls.
Jag har startat en kvinnlig intresseförening inom ornitologin och vi håller just nu på att sondera terrängen för ett bra namn, Pigtittarna är ett av dom eller Strandskatorna. Ja vi får se vad det blir. Kul är det i alla fall.

Bibban sa...

Härligt nmed bara tjejer och lite lyx...och du!! skulle jag var din farmor så får väl jag följa med å fiska?;))
kram Bibban

strömmas sida sa...

Vad kul med tjejhelg och med lika tröjor också :-).

Grattis till vinsten.

Wiskeyprovning låter härligt och gött.

kram
strömma