13 september 2009

Övre Vättern

Så blev det dags att äntligen hämta kajakerna och dra till Övre Vättern på jakt efter Storgäddan. Sjösättningen gick utan problem, men tyvärr var vindgudarna inte riktigt på vår sida, men runt/bakom och bredvid några av småöarna fanns det ställen där det gick bättre att svinga linan utan att trassla in sig alltför mycket ;-) Hmm. fast jag lyckades med konststycket att få in linan i paddlarna under kajaken, när jag satt och tänkte på annat och vinden drog iväg med mig...
Solen sken, vinden ven och trots de "vita gässen" var det härligt att trampa runt på sjön. Hade med mig en egen kock också som bjöd på Gulaschsoppa, inte helt fel ;-)
Det var värre med fiskelyckan... Det såg det riktigt lovande ut, men Storgäddorna uteblev. Försökte blidka Fiskegudarna med lite klassiska Queen-toner, men det dög visst inte. Kanske de gillar Thomas Ledin bättre??
Det blir bättre Fiskelycka nästa gång.
Rock On alla FiskeSystrar och FiskeBröder...

7 kommentarer:

Elsa Rensfeldt sa...

Blir så avundsjuk på dig att du tar dig tid att fara och fiska. Jag bara tänker att jag ska, Men vänta bara till nästa sommar!! Då!

hemma hos Bus sa...

Vilken härlig fisketur även om storgäddan uteblev.
Vad glad jag blir när du skriver att du inte tänker ge upp bloggandet. Det räcker ju att göra ett litet inlägg dom gånger man har inspiration, eller hur?!
Jag är också inne i en liten svacka, ibland är det så bara ;)
Jag tror att jag behöver vara ute och njuta av den fina hösten istället för att sitta bakom en dataskärm.
Må så gott. Kram

Unknown sa...

Du hinner då överallt..disco..fiska..;D Ingen storgädda..men här kommer storkramen!:)

Ännelaij sa...

hehe..
nice att du är tillbaka!
Vilken dålig musiksmak fiskarna har ifall de hellre lyssnar på Ledin istf Queen..
:(
Fast det kanske bara är vätternfiskarna.

/A

Anonym sa...

härligt vi vill höra mera!!!!!!!

Thomas Schönström aka Itzak sa...

Tror faktiskt att det är förbjudet att fiska med Ledin. Precis som cyanid, handgranater, dynamit och ljuster. Men inte för att det är för effektivt utan för att det är för grymt. :-)

*jeanette* sa...

ha,ha... Då skall Ledin absolut provas nästa gång...