22 november 2009

Regnbågsjakt i Toren

Thomas, jag och Helena tog oss några timmar i det vackra höstvädret vid sjön Toren, på jakt efter Regnbåge... Thomas sprang iväg på en gång och tog en liten öring medans Helena och jag satt och diskuterade viktiga saker, såsom flugval m.m, medans vi njöt av en kaffe i solen... Efter några timmar och enstaka hugg som inte ledde någon vart, så fick vi erkänna att det blev killarnas dag idag... Thomas kunde stoltsera med två öringar, medans Helena och jag fick gå tomhänta. Men vi konstaterade dock att det var ju faktiskt Regnbåge vi hade kommit dit för, så öringarna räknades inte ;-)
här luktar vi på den "oräkniga" öringen, eller så kollar Helena om den har tandsten...
Kunde glädja mig åt att det inte gick sönder några spön idag, inga vadare sprang läck och inga bommar stod ivägen... men visst är det ganska så skönt att dra in flugkroken i fingret??

2 kommentarer:

Ännelaij sa...

Klart att inte öringar räknas.
....herreminje..ÄR man ute efter regnbåge så är det DET som gäller.
Självklart.

Aaaaah..ni är blivande tandläkare/-hygienister?!
Coolt, bra objekt att öva på.
kram

hemma hos Bus sa...

Håller med dig fullt ut. Var det regnbåge så var det! Sorry grabbar.

Jag har suttit å filurat på livet som helhet (hur kasst lät det där då, garv). Jag kom iallafall fram till att jag saknar min tid då fiske låg högt på prioriteringslistan. Det var en härlig tid. Jag tror att jag måste hitta tillbaka till den tiden. Varje gång jag hälsar på i din blogg så tänker jag. F-n vad skoj jag hade. Japp! så får det bli.
Må så gott. Trevligt skitfiske på dig <3