18 september 2011

Vid en fors nära mig...

Vackert...Kvällssol...

Min J:sonSweden Caddis...

Helgens enda fisk...

Morgonstök efter en ganska kall natt...

Pannkaksfrukost är alltid rätt när man är ute på tur. Kungsörnens färdiga mix blandas snabbt med vatten och smeten är klar. Tyflonpanna är en fördel och Hjortronsylt ett måste!
Trots ett vattenflöde på ca 600 kubik var det fler än jag och Marc som hittat hit denna helg. Våran fiskelycka var dock inte så stor, men vi hörde att en och annan harr hade kommit över vattenytan. Lite jobbigt att vada i de strida strömmarna med min dåliga fot, men lyckan var stor att jag ändå lyckats tryckt ner den i vadarskon. Vingligt var det och jag var glad att jag hade vadarstaven med mig. faktiskt första gången jag använde mig av den, och det var inte alls så tokigt. Skall dock påpeka att det var bra att fästa den i bältet (lite som ett senilsnöre) annars hade den nog flytit iväg ganska snart. 

Summering av helgen: Tummen upp!!

5 kommentarer:

e.m.b. sa...

The caddis is a beautiful tie! Lovely! As is that pancake, I'd say. Great blog...I'm glad I found you (through Marc's blog). Cheers! I'm now following along. :)

Elsa Rensfeldt sa...

Mmmm...!!! Pannkaka med hjortronsylt:)

Hälsningar från Elsa som hoppas du har det gott!

Sussi sa...

Underbart inlägg med härliga bilder blandat med humporn i dina texter, ME LIKE!!! ;)

Dustin's Fly Box sa...

looks like you had a blast! Awesome blog, you got a new follower

*jeanette* sa...

Hi Dustin and thanks for your kind comment. I´m no longer here at Blogspot. Nowdays im hanging out on: http://fiskemorsan.wordpress.com