13 mars 2010

Flugfiskemässan 2010

Äntligen dags för Flugfiskemässa och det var jätteroligt att få träffa alla gamla och nya vänner. Några av oss Flygirls var på plats och även vår kära hangaround Stefan. Jeanette, Stefan och Helena
Katarina Molin hade designat och gjort Flygirlsarmband till oss, och det var grymt snygga. "Flygirlpower" på den ena brickan står det vårat namn och på den andra Flygirl.
Åsa, Kina, Stefan, Helena och så jag längst fram ;) Och som vanligt ser vi ju alltid helt normala ut på kort..
Flugbindargatan är bland det roligaste att att kika på. Man blir väldigt inspirerad och det är jätteroligt att se och få lära sig lite nya tips & Ideér. Här sitter den goa P-A Nilsson och pustar ut lite.
Supertrevliga Ulf Hagström fanns också på plats. Han är en otroligt duktig flugbindare och hans flugor är fantastiskt vackra... Peter Joest från tyskland var pratsam & trevlig och band jättefina flugor, liksom de alla gjorde... Håkan Karsnäser som binder otroligt vackra laxflugor, var jättegullig och skänkte mig ett par läckra örhängen som han bundit. "Karsnäser Design..."
Passade på att titta på när Thomas Berggren hade kastuppvisning, alltid lika duktig som vanligt.
Fantastiskt roligt är det att träffa på goda vänner man inte trodde man skulle möta. Silja och Lasse Karlsson från Danmark hade bilat upp, och det blev kramkalas och lite fiskeskvaller.
Trevliga Menno Van Dam från Holland var också på besök. Helena är sugen på att köpa Hobie kajak och Steve Newton från portugal var riktigt service minded och visade allt det fanns att visa. Han berättade också att det var väldigt få portugiser som flugfiskade och absolut inga tjejer (som han visste om) Kanske vi Flygirls borde åka dit och inspirera de portugisiska tjejerna lite. En fantastiskt rolig dag vart det, och många kramar och glada skratt. (Sushi till lunch för Helena och mig) På väg hem insåg jag att jag inte hade köpt en enda liten sak. men jag hade med mig många nya upplevelser, roliga minnen och nya vänner att se fram emot att träffa igen...

8 kommentarer:

Jeroen Schoondergang sa...

Kul redogörelse och bilder, tack för det!

Aspen sa...

Härlig läsning som vanligt :-)

Andreas sa...

verkade vara en trevlig mässa :)

Wiktoria sa...

ser helt otroligt underbart ut!!!

Anonym sa...

Hi Jeannette!

Very nice to meet the Flygirls. Thanks for the great time at Flugfiskemassan. Take care, have fun and catch a few fish this season!

Menno

Anonym sa...

Ja det syns på bilderna att ni har det kul ihop!
Men vilka läckra armband!
Kan man få beställa fast med nåt annat än flygirls på???
Kram Paula

Anonym sa...

fett nice

Ulf Hagström sa...

Superskoj var det som vanligt! Tack för pratstunden, det var jätteskoj att träffas!

Uffe